Despre noi

Eu și fratele meu am făcut față pandemiei împreună. Am luat decizia de a lucra de acasă, iar asta ne-a deschis oportunitatea să creăm mobilă. Cu efortul nostru comun, am adus la viață piese unice și funcționale, dovedind că chiar și în vremuri dificile, pasiunea și determinarea pot aduce inspirație.

Pasul către un Business

Pandemia ne-a determinat să acționăm. În toamna lui 2020, am fondat „Atelieru’ lui David”, lansând website, pagini pe rețele sociale și prezentând creațiile noastre. Curând, am început să primim comenzi.

Moștenirea în Lemn

Suntem a treia generație de tâmplari, crescuți printre lemn, praf și mobila. Pasiunea pentru acest meșteșug este în ADN-ul nostru, transmisă din tată în fiu.

De la Mic Atelier la Brand Nou

În mai puțin de un an, comenziile au crescut masiv, iar spațiul și timpul nu ne mai ajungeau. Am adus primul angajat și am găsit doi parteneri de încredere în Sued Forest.

Evoluția în 2022

În 2022, am inaugurat showroomul nostru și ne-am asociat cu Franke. Suntem unicul showroom Franke din Bacău, oferind electrocasnice de înaltă calitate. Avem 6 angajați și continuăm să căutăm soluții pentru a oferi produse superioare clienților noștri.

Diferențierea prin Detaliu

Ne diferențiem prin atenție la detalii și angajamentul nostru pentru clienții mulțumiți. Punem accent pe experiența clientului, înțelegem nevoile și livrăm produse de calitate, cu atenție la fiecare detaliu.

Solutii functionale

Mobilierul nostru nu doar arata bine, ci si aduce functionalitate maxima in spatiul tau.

Materiale de calitate

Folosim cele mai bune materiale pentru durabilitate si estetica deosebita.

Design personalizat

Mobilier unic, creat special pentru a se potrivi viselor tale.

Au avut incredere in noi